Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ

BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ
BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ
Web offer -2 %
BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ
BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ
BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-067867
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 194735108121
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HKT85
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
12,71€
12,95€

BARBIE CHELSEA COLOR REVEAL ΑΘΛΗΤΙΚΗ

Με 6 εκπλήξεις σε 1 συσκευασία, οι κούκλες Barbie® Chelsea™ Color Reveal™ προσφέρουν κάθε είδους απόλαυση -- τα παιδιά θα διασκεδάσουν αποκαλύπτοντας τη σειρά Αθλήματα με την πρωτότυπη καινοτομία Color Reveal™!

​Ξεκινήστε την αποκάλυψη αφαιρώντας το εξωτερικό στρώμα της συσκευασίας, ανοίγοντας το σωληνάριο και τραβώντας έξω μια κούκλα Chelsea™ της οποίας η εμφάνιση καλύπτεται με ροζ στάμπα Color Reveal™, συν 3 διακοσμημένα σακουλάκια με κρυφό περιεχόμενο!​

Γεμίστε το σωληνάριο με ζεστό νερό, τοποθετήστε την κούκλα μέσα και στροβιλίστε την γύρω-γύρω – το νερό γίνεται ροζ για ένα μαγικό αποτέλεσμα!​

Τραβήξτε έξω την κούκλα για να αποκαλύψετε τα χαρακτηριστικά της -- κάθε κούκλα Chelsea™ έχει μακριά μαλλιά​Ανοίξτε τα 3 μυστήρια σακουλάκια για να αποκαλύψετε τις εκπλήξεις τους.

Αποθηκεύστε τα όλα στο σωληνα μετά το παιχνίδι!​

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%