Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE COLOR REVEAL PARTY

BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
BARBIE COLOR REVEAL PARTY
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061404
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 194735010974
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GTT13
5,95€

BARBIE COLOR REVEAL PARTY

Τα κατοικίδια Barbie Color Reveal προσφέρουν μια εμπειρία unboxing γεμάτη εκπλήξεις - πέντε από αυτές!
 Ένα αξιολάτρευτο κατοικίδιο κουτάβι είναι εγγυημένο, αλλά το χρώμα του παραμένει μυστήριο μέχρι να αποκαλυφθεί. 
Κάθε σειρά έχει ένα μοναδικό θέμα - αυτά τα κατοικίδια Color Reveal είναι έτοιμα να γιορτάσουν με στυλ με μια εμφάνιση για πάρτι! 
Ανοίξτε τη φωτεινή συσκευασία δώρου και αφαιρέστε το κουτάβι που καλύπτεται με μεταλλικό μπλε χρώμα Reveal και τρεις μυστήριες τσάντες. 
Γεμίστε το κουτί του δώρου με ζεστό νερό και, στη συνέχεια, αποκαλύψτε το κατοικίδιο βυθίζοντας και στροβιλίζοντάς το μέσα - τόσο χαριτωμένο! 
Ανοίξτε τις τρεις τσάντες για να βρείτε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι για κατοικίδια, έναν φίλο με μπαλόνι και ένα καπέλο για πάρτι που μπορούν να φορέσουν τόσο η Barbie όσο και η Chelsea! 
Χρησιμοποιήστε τη συσκευασία δώρου για να αποθηκεύσετε αυτά και άλλα αγαπημένα. 
Ποιο κατοικίδιο θα αποκαλύψεις; Τα παιδιά μπορούν να τα συλλέξουν για να συνδυάσουν αξεσουάρ και να διευρύνουν τις δυνατότητες! 
Κάθε ένα πωλείται χωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Τα χρώματα και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν.

Χαρακτηριστικά
Με 5 εκπλήξεις σε 1 συσκευασία, τα κατοικίδια Barbie® Color Reveal™ προσφέρουν κάθε είδους απόλαυση - τα παιδιά θα λατρέψουν να αποκαλύψουν τη σειρά Party Series!;
Ξεκινήστε την εμπειρία αποκάλυψης αφαιρώντας την εξωτερική συσκευασία και ανοίγοντας τη συσκευασία δώρου και, στη συνέχεια, τραβήξτε έξω ένα κατοικίδιο καλυμμένο με μεταλλικό μπλε χρώμα Reveal™ και 3 διακοσμημένες τσάντες που κρατούν το περιεχόμενο κρυμμένο!;
Γεμίστε τη συσκευασία δώρου με ζεστό νερό, τοποθετήστε το κατοικίδιο μέσα και περιστρέψτε το γύρω - το νερό παίρνει ένα μεταλλικό μπλε χρώμα για ένα μαγικό αποτέλεσμα! Τραβήξτε έξω το κατοικίδιο για να αποκαλύψετε την εμφάνισή του - κάθε κουτάβι έχει διαφορετικό συνδυασμό χρώματος και ράτσας.
Ανοίξτε τις 3 μυστήριες τσάντες για να αποκαλύψετε τις εκπλήξεις τους - ένα υπερυψωμένο κρεβάτι για κατοικίδια, έναν φίλο με μπαλόνι και ένα καπέλο για πάρτι που μπορούν να φορέσουν τόσο η Barbie® όσο και η Chelsea™!;
Ντύστε και αξεσουάρ το κατοικίδιο για να παίξει διασκεδαστικές γιορτές γενεθλίων, χορούς και άλλες ιστορίες πάρτι!
Κάνει ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 3 έως 9 ετών, τα οποία μπορούν να τα συλλέξουν για να συνδυάσουν αξεσουάρ και να επεκτείνουν τις ευκαιρίες παιχνιδιού!
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.