Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων από εμάς προς την μεταφορική courier είναι κατά 90% μεταξύ 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.
Ο χρόνος παράδοσης σε εσάς μπορεί να φτάσει επιπλέον από 3 έως και 12 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία και τον φόρτο εργασίας των εταιριών courier.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη παραλαβή των δεμάτων σας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες,
καθώς αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τον φόρτο των μεταφορικών εταιριών.

Ιδιαίτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται απο όλες τις courier στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα καθώς και σε ορισμένα νησιά.

Barbie ρούχα και αξεσουαρ

Εταιρία: JOHN HELLAS Κωδικός Κατασκευαστή: 16-01833
Ιατρική Τσάντα της BarbieΜε την τσάντα  Θα διασκεδάσουν και θα εξαλείψουν τη φοβία του γιατρού ενώ παίζουν το  γιατρό με το σετ, στηθοσκόπιο και διαφορετικά χαριτωμένα όργανα...
9,95€
Εταιρία: MATTEL Κωδικός Κατασκευαστή: FKT27
Με αυτά τα σετ ρούχων και αξεσουάρ Barbie, τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν τα δικά τους στυλ και να φανταστούν πολλές ιστορίες!Τα ρούχα περιλλαμβάνουν ένα φόρεμα, ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι ή φούστα σε αγαπημένα χρώματα και μοντέρνα σχέδια. Μερικά σετ περιλαμβάνουν ένα μπο..
9,95€
Εταιρία: MATTEL Κωδικός Κατασκευαστή: FPH22
BARBIE ΡΟΥΧΑ ΦΟΥΣΤΕΣ Πολλές Εμφανίσεις, Απίθανο Στιλ! Με τόσες πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και τόσο πολλές διαφορετικές προσωπικότητες, οι Barbie® Fashionistas™ (πωλούνται ξεχωριστά) θα σας εμπνεύσουν αμέτρητες ιστορίες μόδας! Αυτές οι φούστες είναι εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της ..
2,95€
Εταιρία: MATTEL Κωδικός Κατασκευαστή: FYW81 FKR66 FPW44 FXK67 FPW46
BARBIE ΠΡΩΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ Η Barbie® (πωλείται ξεχωριστά) λατρεύει να βάζει τη δική της υπογραφή στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Σε αυτή τη μοντέρνα συλλογή φαίνονται οι αγαπημένες επιρροές της. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα ρούχο και δύο αξεσουάρ με διάσημες αγαπημένες φιγούρες και σχέδια. Ανακαλύψτε ρο..
4,95€
Εταιρία: MATTEL Κωδικός Κατασκευαστή: FND47
Πολλές Εμφανίσεις, Απίθανο Στιλ! Με τόσες πολλές διαφορετικές εμφανίσεις και τόσο πολλές διαφορετικές προσωπικότητες, οι Barbie® Fashionistas™ (πωλούνται ξεχωριστά) θα σας εμπνεύσουν αμέτρητες ιστορίες μόδας! Αυτά τα σετ μόδας είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα εμπλουτίσουν..
5,95€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)