Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE MALIBU CAMPING

BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
BARBIE MALIBU CAMPING
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-061376
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.70kg
  • Barcode: 194735022397
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HDF73
21,95€

BARBIE MALIBU CAMPING

Ελάτε στις κούκλες Barbier "Malibu" και "Brooklyn" στη μεγαλύτερη περιπέτειά τους μέχρι σήμερα με τις κούκλες Barbier εμπνευσμένες από το It Takes Two!

Τα παιδιά μπορούν να πάρουν την κούκλα Barbier "Malibu" στο απόλυτο ταξίδι κατασκήνωσης με το κατοικίδιο κουτάβι της και περισσότερα από 10 αξεσουάρ με θέμα την ύπαιθρο που εμπνέουν κάθε είδους παιχνίδι αφήγησης.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εξερεύνηση; Κόψτε τον υπνόσακο της κούκλας Barbier και φορτώστε το σακίδιο με είδη πρώτης ανάγκης για πεζοπορία, όπως φανάρι, χάρτης, κιάλια, αξεσουάρ smartphone και πολλά άλλα. Μετά από μια μέρα περιπέτειας, τα παιδιά μπορούν να βάλουν την κούκλα Barbier και το κουτάβι της στον άνετο υπνόσακο για να χουχουλιάσουν κάτω από τα αστέρια.

Με τόσα πολλά κομμάτια αφήγησης εμπνευσμένα από το κάμπινγκ, τα παιδιά 3 έως 7 ετών μπορούν να οδηγήσουν την κούκλα Barbier σε ατελείωτες υπαίθριες περιπέτειες!

Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί μόνη της.
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Τα χρώματα, η συσκευασία, τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά μπορεί να διαφέρουν.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :BARBIE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.