Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ

BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
Web offer -27 %
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-059879
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 4.80kg
  • Barcode: 887961918717
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GTN61
39,95€
54,95€

BARBIE ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΕΤ ΜΕ ΚΟΥΚΛΑ

Εξερευνήστε έναν κόσμο διασκεδαστικής διασκέδασης με το πακέτο παιχνιδιών Barbie Fast Cast Clinic! Όταν τα κορίτσια παίζουν με την Barbie, φαντάζονται ό, τι μπορούν να γίνουν και για εκείνους που λατρεύουν να φροντίζουν τους άλλους, μπορούν να διευθύνουν μια κλινική Fast Cast! Η κλινική περιλαμβάνει μια μελαχρινή κούκλα Barbie γιατρός (12-in/30,40-cm) και 4 χώρους παιχνιδιού: ιατρικό σταθμό, τραπέζι εξετάσεων, ακτινογραφικό μηχάνημα και κατάστημα δώρων. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν εκμαγεία για την κούκλα τους "ασθενή" (πωλείται ξεχωριστά) με μια ρεαλιστική δυνατότητα κατασκευής χυτού (χρησιμοποιήστε ροζ, μοβ ή λευκή ζύμη) για να δημιουργήσετε εκμαγεία για τα χέρια και τα πόδια του ασθενούς και να δημιουργήσετε περιτυλίγματα με τον κατασκευαστή επίδεσμου.

Το Playset περιλαμβάνει 30+ κομμάτια για να διασκεδάσετε: 3 δοχεία ζύμης, χυτά ποδιών, βραχίονα Chelsea, σετ πατερίτσες, αυτοκόλλητα, ακτινογραφίες, είδη καταστημάτων δώρων και άλλα. Μερικά από τα αξεσουάρ διαθέτουν κλιπ, ώστε η κούκλα γιατρός Barbie να μπορεί να τα κρατήσει για ακόμα πιο ρεαλιστικό παιχνίδι! Τα παιδιά θα λατρέψουν τις ατελείωτες δυνατότητες για δημιουργική έκφραση και διασκέδαση αφήγησης! Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί μόνη της.

Εξερευνήστε έναν κόσμο φροντίδας των άλλων με το πακέτο παιχνιδιών Barbie Fast Cast Clinic!
Φορώντας ένα χαριτωμένο καρό φόρεμα, λευκό παλτό γιατρού και αθλητικό στηθοσκόπιο και πρόχειρο, η κούκλα γιατρός Barbie (12-in/30,40-cm) είναι έτοιμη να φροντίσει τους ασθενείς.
Η κούκλα γιατρός Barbie μπορεί να προετοιμαστεί στον ιατρικό της σταθμό, να κάνει ακτινογραφίες και να ελέγξει τους ασθενείς στο τραπέζι των εξετάσεων.
Όταν διαπιστώσει ότι ένας ασθενής έχει σπασμένο χέρι ή πόδι, μπορεί να φτιάξει ένα ροζ, μοβ ή λευκό γύψο με τη ζύμη και αξεσουάρ για χύτευση! Υπάρχουν επίσης αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε το γύψο του ασθενούς.
Η κούκλα γιατρός Barbie® μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει ζύμη στο σταθμό κατασκευής επίδεσμου για να δημιουργήσει ένα περιτύλιγμα και για τους τραυματισμούς των ασθενών της!
Όταν έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα, επισκεφθείτε το πολύχρωμο κατάστημα δώρων για να πάρετε ένα δώρο ή ένα σνακ!
Μερικά από τα αξεσουάρ διαθέτουν κλιπ, ώστε η κούκλα γιατρός Barbie να μπορεί να τα κρατήσει για ακόμα πιο ρεαλιστικό παιχνίδι!
Κάνει ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 3 ετών και άνω, ειδικά για εκείνους που ενδιαφέρονται για τον ιατρικό τομέα και βοηθούν άλλους!

Εξερευνήστε έναν κόσμο διασκεδαστικής διασκέδασης με το πακέτο παιχνιδιών Barbie Fast Cast Clinic! Όταν τα κορίτσια παίζουν με την Barbie, φαντάζονται ό, τι μπορούν να γίνουν και για εκείνους που λατρεύουν να φροντίζουν τους άλλους, μπορούν να διευθύνουν μια κλινική Fast Cast!

 Η κλινική περιλαμβάνει μια μελαχρινή κούκλα Barbie γιατρός (12-in/30,40-cm) και 4 χώρους παιχνιδιού: ιατρικό σταθμό, τραπέζι εξετάσεων, ακτινογραφικό μηχάνημα και κατάστημα δώρων. 

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν εκμαγεία για την κούκλα τους "ασθενή" (πωλείται ξεχωριστά) με μια ρεαλιστική δυνατότητα κατασκευής χυτού (χρησιμοποιήστε ροζ, μοβ ή λευκή ζύμη) για να δημιουργήσετε εκμαγεία για τα χέρια και τα πόδια του ασθενούς και να δημιουργήσετε περιτυλίγματα με τον κατασκευαστή επίδεσμου.

Το Playset περιλαμβάνει 30+ κομμάτια για να διασκεδάσετε: 3 δοχεία ζύμης, χυτά ποδιών, βραχίονα Chelsea, σετ πατερίτσες, αυτοκόλλητα, ακτινογραφίες, είδη καταστημάτων δώρων και άλλα.

 Μερικά από