Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063614
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 5010993834600
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F2171 F2190
12,95€

PEPPA PIG FAMILY ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Πάρτι για τέσσερις, παρακαλώ!

Αυτό το σετ φιγούρων περιλαμβάνει και τα 4 μέλη της οικογένειας Pig με τα χαρακτηριστικά τους ρούχα, ντυμένα και έτοιμα για περιπέτεια Αυτό το πακέτο με 4 κλασικές φιγούρες είναι εμπνευσμένο από την Peppa Pig και τα μέλη της οικογένειάς της, δημοφιλείς χαρακτήρες από την αναγνωρισμένη σειρά κινουμένων σχεδίων του Entertainment One UK.

Τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να φανταστούν τις δικές τους οικογενειακές περιπέτειες ή να αναδημιουργήσουν αγαπημένα από την παράσταση.

Αναζητήστε επίσης τα πακέτα Peppa's Family Wintertime και Peppa's Family Ice Cream Fun 4 φιγούρων για να παίξετε πιο καθημερινή διασκέδαση με την οικογένεια των Pig!

(Κάθε σετ πωλείται χωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.)

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :PEPPA PIG
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.