Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ

PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-065399
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5010994109493
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F3779
27,95€

PEPPA PIG CLUB FRIENDS ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ

Με το παιχνίδι Peppa's Club Friends Case, τα παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω μπορούν να δημιουργήσουν περιπέτειες με την Peppa Pig και τρεις από τις φίλες της- τη Lottie Llama, τη Gabriella Goat και τη Mandy Mouse.

Και οι 4 φιγούρες (συν το αξεσουάρ για αναπηρικό καροτσάκι της Mandy Mouse) χωράνε άνετα στη θήκη, κάνοντας την αποθήκευση πολύ πιο εύκολη.

(Άλλες φιγούρες πωλούνται χωριστά. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.) Στο μπροστινό μέρος της θήκης υπάρχει μια εικόνα της σχολικής ομάδας με τη δασκάλα τους, την Madame Gazelle. Η λαβή μεταφοράς της θήκης την κάνει υπέροχη για παιχνίδι εν κινήσει!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :PEPPA PIG
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.