Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG

ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG
ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG
ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG
ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG
ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-056236
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 8005125264384
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1200-26438
14,95€

ΠΑΖΛ 60 MAXI PEPPA PIG

Παζλ 60 Maxi Κομμάτια διάσταση 68 x 48 CM? το Super Παζλ Clementoni συνοδεύουν το παιδί σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του? εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στα παιδιά, που αποτελείται από τους αγαπημένους χαρακτήρες από μικρά εικονίδια εικόνες? καθηλωτική εικόνες από τα χρώματα φωτεινά και σχέδια για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν την ικανότητα παρατήρησης, λογική και επιδεξιότητα? η ποιότητα των υλικών και της τεχνικής αποκλειστική εκτύπωσης εξασφαλίζει πάντα όμορφη, ζωντανή και φωτεινές εικόνες για ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ. Το παζλ Supercolor Clementoni συνοδεύουν το παιδί σας σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής του. Πλήρως αφιερωμένη στα παιδιά, αποτελείται από την εικόνα όμορφα εικονογραφημένα τους αγαπημένους χαρακτήρες από λίγο. Μοναδική εικόνες από έντονο χρώμα και bling τους την ικανότητα να αναπτύξει την παρατήρηση, τη λογική και την επιδεξιότητα. Η ποιότητα των υλικών και την αποκλειστική εγγύηση τεχνική εκτύπωσης όμορφη, ζωντανή και φωτεινές φωτογραφίες, για ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ
  • Βάρος 798 g
  • Προϊόν Διαστάσεις: 39,6 x 6,0 x 27,8 cm (Μ x Π x Υ)
  • Ηλικία: 4 ετών και πάνω
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.

Ετικέτες: ΠΑΖΛ , maxi , peppa , pig , Παζλ , Παιδικά