Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ

FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
Web offer -1 %
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
FUNLOCKETS ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗΚΑΣΤΡΟ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-062749
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 8436538674789
  • Κωδικός Κατασκευαστή: KD019210
Η προσφορά τελειώνει σε
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα
19,84€
19,95€

Ξεκλείδωσε τα μυστήρια του κάστρου, λύστε τους γρίφους… και ελευθέρωσε την πριγκίπισσα! Ξεκίνα την περιπέτεια για να απελευθερώσεις την πριγκίπισσα.

Βρες το κλειδί με την καρδιά και ξεκλείδωσε τον πύργο. Βρες το κλειδί διαμάντι και ανακάλυψε τον 3D Μονόκερο... Χρησιμοποίησε το κλειδί διαμάντι για να ανοίξεις τη δεξιά πόρτα και μετά την αριστερή πόρτα! Ανακάλυψε τα φυλαχτά και ένα νέο κλειδί διαμάντι. Τι θα ανοίξεις μετά;

Βρες την κρυφή κλειδαρότρυπα στην οροφή για να συνεχίσεις την περιπέτειά της εξερεύνησης! Σήκωσε την οροφή για να ανακαλύψεις τον πύργο, κλειδωμένο μέσα στο κάστρο! Σήκωσε την πόρτα του κάστρου. Πρόσεξε για το βιβλίο των ξορκιών! Υπάρχει ένα μαγικό ραβδί και ένα άλλο κλειδί μέσα στο βιβλίο των ξορκιών. Μια άλλη κρυφή κλειδαρότρυπα κρύβεται στον τοίχο πίσω από το βιβλίο.

Ο πύργος αναδύεται! Τράβηξέ τον απαλά για να αποκαλύψεις περισσότερα πετράδια και λουλούδια! Ο πύργος γυρίζει! Γύρισέ τον για να αποκαλύψεις επιτέλους την Πριγκίπισσα! Χρησιμοποίησε το κλειδί της πριγκίπισσας για να ανοίξεις το μπουντρούμι. Απελευθερώστε τον φίλο της τον Δράκο.

Λύσε τους γρίφους… και ελευθέρωσε την Πριγκίπισσα!

Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν μέσα: 1 Μυστικό Κάστρο, 1 κλειδί καρδιά, 3 τσαντάκια οργάνωσης, 1 κλειδί φυλαχτό της πριγκίπισσας, 3 κλειδιά διαμάντια Keys, 1 μίνι κλειδί καρδιά, 5 φυλαχτά, 1 λουκέτο βιβλίο, 2 κρεμαστά λουλούδια, 2 κρεμαστά διαμάντια, 1 βραχιολάκι, 1 FunLockets καρτελάκι.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.