Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FROZEN ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

FROZEN ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
FROZEN ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-055653
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 5010993612437
  • Κωδικός Κατασκευαστή: E5509
12,95€

FROZEN ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

FROZEN ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

E7078 Disney Frozen Elsa Small Doll με τις φιγούρες των Trolls, εμπνευσμένες από την ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2.

 

Η συγκεκριμένα Elsa small doll είναι εμπνευσμένη από το χαρακτήρα στη ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2. Τα μαλλιά της είναι σε μορφή πλεξούδας και το μοβ φόρεμά της είναι ίδιο με εκείνο της ταινίας. Το συγκεκριμένο σετ περιλαμβάνει επίσης 2 φιγούρες trolls και μια αποσπώμενη φούστα για την Έλσα. Συλλέξτε τις Disney Frozen small dolls και τα σετ παιχνιδιού (πωλούνται ξεχωριστά) για να αναπαραστήσετε τις χαρακτηριστικές σκηνές με τις φιγούρες της Έλσα, Άννα, Όλαφ, Σβεν και Κριστόφ, τους οποίους τα παιδιά σας γνωρίζουν και αγαπούν. Είναι το ονειρεμένο δώρο Χριστουγέννων ή δώρο γενεθλίων για τα παιδιά 3 ετών και άνω που αγαπούν να ανακαλύπτουν τον μαγικό κόσμο της Αρεντελ!

 

Πνευματικά Δικαιώματα της Disney.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει την κούκλα και την φούστα της και 2 φιγούρες trolls.

 

Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ: Η συσκευασία πιθανόν να περιλαμβάνει μικρά κομμάτια. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.

 

Μη διαθέσιμο σε όλες τις αγορές.

 

© 2019 Hasbro. All Rights Reserved.

 

E7079 Disney Frozen Anna and Olaf Small Dolls με αξεσουάρ καλάθι, εμπνευσμένα από την ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2.

 

Στην ταινία της Disney Ψυχρά και Ανάποδα 2, η Άννα και ο Όλαφ ζουν μια επική περιπέτεια μακριά από την Arendelle. Η συγκεκριμένη κούκλα είναι εμπνευσμένη από το χαρακτήρα της Άννα στη ταινία και φοράει τα χαρακτηριστικά κίτρινα ρούχα της. Το συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει ακόμη, την φιγούρα του Όλαφ και το καλάθι της Άννα. Φανταστείτε όλες τις υπέροχες περιπέτειες που μπορούν να ζήσουν αυτοί οι πιστοί φίλοι! Συλλέξτε τις Disney Frozen small dolls και τα σετ παιχνιδιού (πωλούνται ξεχωριστά) για να αναπαραστήσετε τις χαρακτηριστικές σκηνές με τις φιγούρες της Έλσα, Άννα, Όλαφ, Σβεν και Κριστόφ, τους οποίους τα παιδιά σας γνωρίζουν και αγαπούν. Είναι το ονειρεμένο δώρο Χριστουγέννων ή δώρο γενεθλίων για τα παιδιά 3 ετών και άνω που αγαπούν να ανακαλύπτουν τον μαγικό κόσμο της Arendelle!

 

Πνευματικά Δικαιώματα της Disney.

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει την κούκλα, την φιγούρα και ένα καλάθι.

 

Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ: Η συσκευασία πιθανόν να περιλαμβάνει μικρά κομμάτια. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FROZEN 2
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου
Ιδιότητες για το είδος :Εχει διαφορετικα σχεδια

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.