Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON

MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-059200
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 8.80kg
  • Barcode: 887961761184
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GFG22
47,95€

MEGA BLOKS ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ RIDE ON

Διασκέδαση 3 σε 1 με παιδιά κροκοδείλων και μπλοκ παιχνιδιού scooper για παιδιά με σετ 25 τεμαχίων. Τα μικρά παιδιά μπορούν να ξεδιπλώσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με έναν διασκεδαστικό κροκόπου που είναι πεινασμένος για μπλοκ. Τα παιδιά κάθονται και βγαίνουν έξω σε αυτόν τον φιλικό κροκόδειλο για να μαζέψουν τυχόν μπλοκ στο μονοπάτι τους. Περιλαμβάνει 1 x Mega Bloks Ride-on Chomp Croc και 25 δομικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε τα περιλαμβανόμενα τούβλα για να φτιάξετε οτιδήποτε και αφήστε τα παιδιά να εξασκήσουν εξαιρετικές κινητικές δεξιότητες και δημιουργικότητα καθώς παίζουν. Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :12 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FISHER PRICE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.