Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK

MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK
MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK
MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK
MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK
MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061371
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 887961994292
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HBP13
11,95€

MEGA BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ RECYCLING TRUCK

Το μικρό παιδί σας μπορεί να βγει έξω για να παίξει όταν καθίσει τον οδηγό του στο Block Buddies μέσα στο φορτηγό ανακύκλωσης και πάει στη δουλειά. Ο μικρός σας οικοδόμος μπορεί να δημιουργήσει το σκηνικό όταν χρησιμοποιεί 4 μεγάλα δομικά στοιχεία. Στη συνέχεια, μπορούν να πετάξουν τα μπλοκ χρησιμοποιώντας τον κάδο απόρριψης του φορτηγού ανακύκλωσης. Ξεκινήστε τους κινητήρες σας, ήρθε η ώρα να κατασκευάσετε. Ιδανικό για First Builders, ηλικίας 1+

Το σετ κτιρίου περιλαμβάνει 1 κυλιόμενο φορτηγό ανακύκλωσης, 1 χαριτωμένο οδηγό Block Buddies και 4 μεγάλα δομικά στοιχεία με εμπριμέ διακοσμητικά, σχεδιασμένα για να είναι ανθεκτικά
Χρησιμοποιήστε τον κάδο απόρριψης του φορτηγού ανακύκλωσης για να απορρίψετε μπλοκ
Τα μπλοκ μπορούν να συσκευαστούν τακτοποιημένα μέσα στον κάδο για εύκολη αποθήκευση
Τα μπλοκ είναι συμβατά με όλα τα σετ παιχνιδιού Lil' Vehicles και τα παιχνίδια κατασκευής MEGA BLOKS για ατελείωτη μαθησιακή διασκέδαση
Ιδανικά για ηλικίες 1+ και εγκεκριμένα από την Fisher-Price, τα μπλοκ First Builders είναι η τέλεια εφαρμογή για μικρά χεράκια, σχεδιασμένα να αναπτύσσουν τη σκέψη και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :1 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.