Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

Mega Blocks

Κωδικός e-tza: 1-061381 Κωδικός Κατασκευαστή: GVM31
Χτυπήστε το δρόμο με στυλ με αυτό το οικοδομήσιμο σετ κατασκευής Hot Wheels Muscle Bound, βασισμένο στο αυθεντικό μοντέλο αμερικανικού μυϊκού αυτοκινήτου. .Αγώνας, συντριβή και ανοικοδόμηση αυτού του εμβληματικού οχήματος γεμάτου με αυθεντικά στοιχεία rad, όπως ο δίδυμος κινητήρας 4-βαρελιών V8...
9,95€
Κωδικός e-tza: 1-061380 Κωδικός Κατασκευαστή: GYG32
Χτυπήστε το δρόμο με στιλ με αυτό το οικοδομήσιμο σετ κατασκευής Hot Wheels Twin Mill, βασισμένο στο κλασικό μοντέλο. Αγώνας, συντριβή και ανοικοδόμηση αυτού του εμβληματικού οχήματος γεμάτο με αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως οι διπλοί εκτεθειμένοι κινητήρες και ένα βελτιωμένο προφίλ. Συλλέξτε ολόκληρ..
9,95€
Κωδικός e-tza: 1-061379 Κωδικός Κατασκευαστή: GYG33
MEGA BLOCKS HOT WHEELS RACERS RODGER DODGER Χτυπήστε το δρόμο με στιλ με αυτό το οικοδομήσιμο σετ κατασκευής, βασισμένο στο κλασικό μοντέλο.Αγώνας, συντριβή και ανοικοδόμηση αυτού του εμβληματικού οχήματος γεμάτο με αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως οι διπλοί εκτεθειμένοι κινητήρες και ένα ..
9,95€
Κωδικός e-tza: 1-061371 Κωδικός Κατασκευαστή: HBP13
Το μικρό παιδί σας μπορεί να βγει έξω για να παίξει όταν καθίσει τον οδηγό του στο Block Buddies μέσα στο φορτηγό ανακύκλωσης και πάει στη δουλειά. Ο μικρός σας οικοδόμος μπορεί να δημιουργήσει το σκηνικό όταν χρησιμοποιεί 4 μεγάλα δομικά στοιχεία. Στη συνέχεια, μπορούν να πετάξουν τα μπλοκ χρησιμοπ..
11,95€
Κωδικός e-tza: 1-061374 Κωδικός Κατασκευαστή: GVM13
Γίνετε οι κυρίαρχοι των δρόμων με έναν στόλο από 4 αυθεντικά σούπερ αυτοκίνητα Hot Wheels και χρησιμοποιήστε τα ειδικά κομμάτια για να τα εξατομικεύσετε και να δημιουργήστε τα δικά σας αγωνιστικά.Το σετ κατασκευών περιλαμβάνει τα αυθεντικά σούπερ αυτοκίνητα Rally Cat, Dawgzilla, Night Shifter κα..
37,95€