Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ

PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-066298
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.60kg
  • Barcode: 4008789712370
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 71237
49,95€

PLAYMOBIL COUNTRY ΟΧΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΟΓΩΝ

Με ειδική ράμπα για την είσοδο και την έξοδο των αλόγων. Με αποσπώμενη οροφή και πίσω πόρτα που ανοίγει. Διαθέτει χώρο για να ξαπλώσουν δύο φιγούρες PLAYMOBIL και απίθανα αξεσουάρ. Διαστάσεις: 27 x 11 x 14 εκ. (ΜxΠxΥ).

Είστε έτοιμο για τους Μεγάλους Ιππικούς Αγώνες; Επιβιβαστείτε στο όχημα μεταφοράς αλόγων και φύγαμε! Δημιουργήστε μαζί τα παιδιά σας τις πιο όμορφες ιστορίες με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τους άλογα. Τα άλογα μπορούν να μπουν στο όχημα χρησιμοποιώντας την ειδική ράμπα που βρίσκεται στην πλαϊνή πόρτα. Όταν το ταξίδι είναι μεγάλο, τα PLAYMOBIL μπορούν να κάνουν μία μικρή στάση και να ξαπλώσουν στο κρεβάτι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος. Στο πορτ μπαγκάζ μπορούν να αποθηκεύσουν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη φροντίδα των αλόγων.


  • Επιπλέον πληροφορίες: Το συγκεκριμένο σετ παιχνιδιού αποτελείται από 47 τεμάχια. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει ένα όχημα με ειδική ράμπα στο πλαϊνό μέρος, πίσω πόρτα που ανοίγει και αποσπώμενη οροφή. Διαθέτει μία φιγούρα PLAYMOBIL, ένα άλογο και απίθανα αξεσουάρ για περισσότερη διασκέδαση.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :PLAYMOBIL
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.