Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-059313
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 5010993792245
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F0649
15,95€

PLAY DOH FIRE ENGINE ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Play-Doh Wheels Fire Engine

Η φαντασία θα μας σώσει! Πυροδοτήστε τη φαντασία των παιδιών με αυτό το πυροσβεστικό όχημα-παιχνίδι που τσουλάει και εκτοξεύει πλαστοζυμαράκι Play-Doh!

Τα δοχεία χωρητικότητας 56 γρ. περιέχουν 2 μη τοξικά χρώματα Play-Doh: το ένα αναπαριστά το νερό, με αποχρώσεις του μπλε που «στροβιλίζονται» μέσα στο πλαστοζυμαράκι και το άλλο τη φωτιά, με ένα κιτρινοκόκκινο μείγμα.

Δημιουργήστε ψεύτικες φλόγες με το πλαστοζυμαράκι-φωτιά Play-Doh και στη συνέχεια φορτώστε το κανόνι εξαγωγής με το πλαστοζυμαράκι-νερό. Χρησιμοποιήστε τη λαβή στο πάνω μέρος του πυροσβεστικού οχήματος και φανταστείτε ότι σβήνετε τις φλόγες Play-Doh!

Αυτό το πυροσβεστικό όχημα-παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ «διάσωσης», όπως ένα τσεκούρι-παιχνίδι και πυροσβεστήρα, μαζί με καλούπια με θέματα εμπνευσμένα από την πυροσβεστική, ενσωματωμένα πάνω στο πυροσβεστικό όχημα! Είναι κατάλληλο για παιδάκια ηλικίας 3 ετών και άνω και προσφέρεται για δραστηριότητες χειροτεχνίας και καλλιτεχνικών σε πάρτι ή στο παιχνίδι των παιδιών. Επίσης, είναι ένα καταπληκτικό δώρο γιορτών ή γενεθλίων για…τους επίδοξους πυροσβέστες σας!

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Ήρωας ή brandname :PLAYDOH
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.