Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER

PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER
PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER
PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER
PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER
PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-055642
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 5010993555956
  • Κωδικός Κατασκευαστή: E4294
13,95€

PLAY DOH EXCAVATOR N LOADER

Play-Doh Wheels Drive and Dredge ExcavatorΚατασκευάστε και βάψτε, σηκώστε και τραβήξτε – η φαντασία τα κάνει όλα!

Αυτό το παιχνίδι κατασκευών για αγόρια και κορίτσια από 3 ετών και πάνω, κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό να γίνετε δημιουργικοί. Αυτά τα 2 απίθανα φορτηγάκια εκσκαφέα και φορτωτή διαθέτουν τους δικούς τους αστείους τρόπους να διαμορφώσουν και να δημιουργήσουν όλα τα είδη των δομών με θέμα τα σχήματα όπως τα βράχια, σκληρά καπέλα και φτυάρια.

Τα 3 μη-τοξικά χρωματιστά Play-Doh καθένα κυκλοφορεί σε βαζάκι των 56γρ και ένα από αυτά περιλαμβάνει υπέροχο πλαστοζυμαράκι κατασκευής Άμμου Play-Doh. Είναι ακριβώς το πλαστοζυμαράκι Play-Doh που όλοι ξέρετε και αγαπάτε με ρινίσματα ανακατεμένα μέσα για να μοιάζει με άμμο.

Αυτό και άλλα παιχνίδια με οχήματα της Play-Doh γίνονται το τέλειο δώρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας που αγαπούν τα φορτηγά και μπορούν να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες με τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh! Κάθε Play-Doh Wheels σετ πωλείται ξεχωριστά.Περιλαμβάνονται εκσκαφέας, εμπρός φορτωτής, 1 βαζάκι πλαστοζυμαράκι Play-Doh Buildin' και 2 βαζάκια πλαστοζυμαράκι Play-Doh Brand Modeling. Χωρίς ημερομηνία λήξης.Ηλικίες 3 + Χρώματα και περιεχόμενα μπορεί να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται. Το μίγμα δεν προορίζεται για φαγητό. Σημείωμα: Περιέχει σιτάλευρο. Δεν είναι Τοξικό. Συμμορφώνεται με το: ASTM D-4236.Για καθαρισμό, αφήστε το να στεγνώσει και μετά ξύστε ή σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα. Το αποτέλεσμα των κατασκευών μπορεί να διαφέρει ανάλογα την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων του παιδιού.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :PLAYDOH
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.

Ετικέτες: play , doh , excavator , loader , beinsert play-doh , wheels