Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF

PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF
PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF
PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF
PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF
PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-063535
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.60kg
  • Barcode: 5010993715251
  • Κωδικός Κατασκευαστή: E8765
21,95€

PLAY DOH THE MINIONS DISCO DANCE OFF

Τα minions είναι έτοιμα για πάρτι! Πρώτα όμως χρειάζονται πρώτα τη βοήθειά σας.

Με αυτό το Play-Doh σετ, τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους Play-Doh Minions και να τα διακοσμήσουν με αξεσουάρ με θέμα τη ντίσκο.

Χρησιμοποιήστε τα 4 καλούπια Play-Doh για να δημιουργήσετε διαφορετικά σχήματα Minions και, στη συνέχεια, ετοιμάστε τα να χορέψουν στο πάρτι με καπέλα, χτενίσματα και άλλα αξεσουάρ Play-Doh.

Αυτό το σετ αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο ή δραστηριότητα για παιδιά 3 ετών που αγαπούν τις ταινίες Minions και τους αρέσουν οι χειροτεχνίες.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3+ ετών.

 
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.