Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS

MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS
MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS
MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS
MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS
MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-064233
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.10kg
  • Barcode: 695929044121
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 4412
25,95€

MAKE IT REAL JUICY COUTURE LOVE LETTERS BRACELETS

Αυτό το κιτ βραχιολιών DIY καθοδηγεί τα νεαρά κορίτσια να δημιουργήσουν τα δικά τους μοντέρνα Juicy κοσμήματα, δημιουργώντας τολμηρά και όμορφα βραχιόλια γοητείας που θα είναι περήφανα να επιδεικνύουν!

Η δημιουργία βραχιολιών Juicy Couture βοηθά τα νεαρά κορίτσια να αναπτύξουν λεπτές κινητικές, οπτικές και γνωστικές δεξιότητες - όλα αυτά διασκεδάζοντας και εκφράζοντας τον εαυτό τους!

Αυτό το κιτ βραχιολιών έχει όλα όσα χρειάζεται το παιδί σας για να δημιουργήσει έως και 10 βραχιόλια.

Τα αναπτυξιακά παιχνίδια του Make It Real κάνουν υπέροχα δώρα για κορίτσια και παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να πετύχουν ως μελλοντικοί ηγέτες και δημιουργοί του αύριο!

Περιλαμβάνει: - 4 χρώματα νήμα κεντήματος - ελαστικό κορδόνι - μενταγιόν 26 γραμμάτων - 66 γράμματα χάντρες - 4 κρίκους - 309 χάντρες - 150 πολύπλευρες χάντρες.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.