Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο χρόνος παράδοσης των δεμάτων από εμάς προς την μεταφορική courier είναι κατά 90% μεταξύ 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.
Ο χρόνος παράδοσης σε εσάς μπορεί να φτάσει επιπλέον από 3 έως και 12 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία και τον φόρτο εργασίας των εταιριών courier.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη παραλαβή των δεμάτων σας σε συγκεκριμένες ημερομηνίες,
καθώς αυτό δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τον φόρτο των μεταφορικών εταιριών.

Ιδιαίτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται απο όλες τις courier στην Θεσσαλονίκη, Αθήνα καθώς και σε ορισμένα νησιά.

Σειρά Lego Ninjago

Εταιρία: Lego Κωδικός Κατασκευαστή: 71722
Παιχνίδι LEGO® NINJAGO® Skull Sorcerer's Dungeons γεμάτο δράση με 8 minifigures, συμπεριλαμβανομένων των νίντζα Hero Cole, Hero Zane και Hero Lloyd. Τα μπουντρούμια παιχνιδιών επιτρέπουν στα δημιουργικά παιδιά να απολαμβάνουν αμέτρητες ώρες αναπαράγοντας εκπληκτικές μάχες από την τηλεοπτική σειρά...
109,95€
Εταιρία: Lego Κωδικός Κατασκευαστή: 70674
Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τον  ρόλο ως φιγούρα ninja Kai FS και μάχη Serpentine ,μάγισσα Aspheera και Fire Fang ,για το Scroll of Forbidden Spinjitzu με αυτό το σετ LEGO® NINJAGO®. Το παιχνίδι φιδιού  Fire Fang τύπου κόμπρα διαθέτει θρυλικό μίνι σχήμα, ..
49,95€
Εταιρία: Lego Κωδικός Κατασκευαστή: 70683
Ανέβασε τις Σπιντζίτσου Σλαμ ικανότητές σου στο επόμενο επίπεδο με το παιχνίδι σβούρα LEGO® NINJAGO® Ζέιν FS! Ενίσχυσε τη φιγούρα του Νίντζα του Πάγου με την κουκούλα του Απαγορευμένου Σπιντζίτσου. Τοποθέτησέ τον στη σβούρα ανεμοστρόβ