Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST

LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST
LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST
LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST
LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST
LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-058350
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5702016913460
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 21168
36,95€

LEGO MINECRAFT THE WARPED FOREST

Πρακτική δράση για παιδιά Minecraft-mad
Αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι είναι γεμάτο με χαρακτήρες Minecraft και χαρακτηριστικά που τα παιδιά θα αναγνωρίσουν από το δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν τη Huntress να διασχίσει το επικίνδυνο τοπίο του The Warped Forest. Υπάρχουν πέτρες που πέφτουν, εχθρικοί όχλοι για μάχη και ένα ποτάμι λάβας για να διασχίσει. Τα παιδιά χρησιμοποιούν δυναμίτη για να πυροδοτήσουν μια έκρηξη που κατέρρευσε ένα δέντρο σε όλη τη φλογερή ροή λάβας. Διασχίζουν αυτήν την αυτοσχέδια γέφυρα και κατευθύνονται σε περαιτέρω περιπέτειες.

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.