Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN

LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN
LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN
LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN
LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN
LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063114
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 7.86kg
  • Barcode: 5702017155111
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 41710
29,95€

LEGO FRIENDS SURFER BEACH FUN

Αφήστε τα  παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω να οδηγήσουν σε ένα κύμα μεγάλης δημιουργικότητας καθώς παίζουν για ώρες εξερευνώντας όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και τα παιχνίδια του σετ LEGO® Friends Surfer Beach Fun (41710). 
Αυτό το γεμάτο χαρακτηριστικά σετ περιλαμβάνει  μια σχολή για σέρφινγκ με κατάστημα ενοικίασης, σανίδα του σερφ παιχνιδιών και μονόκερο floatie, καθώς και πολλά χαριτωμένα δημιουργικά κιτ με θέμα την παραλία.

Παιχνίδια για να τροφοδοτήσουν τη φαντασία
Τα παιδιά συμμετέχουν στη LEGO Friends Stephanie στην παραλία στον ναυαγοσώστη πύργο της, διασφαλίζοντας ότι όλοι είναι ασφαλείς. 

Μπορούν να διευθύνουν τη σχολή σερφ, να εξυπηρετήσουν πελάτες στο κατάστημα ενοικίασης, να πιάσουν μεγάλα κύματα σε μια σανίδα του σερφ, να απολαύσουν το κολύμπι στη θάλασσα με βατραχοπέδιλα και αναπνευστήρα ή να διασκεδάσουν παίζοντας στην παραλία με τον κάδο και τα παιχνίδια με φτυάρι.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.