Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK

LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK
LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK
LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK
LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK
LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-063132
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 5702017154145
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 41715
19,95€

LEGO FRIENDS ICE CREAM TRUCK

Σερβίρετε μια γλυκιά απόλαυση για μικρούς οικοδόμους ηλικίας 4 ετών και άνω που αγαπούν το φαγητό με το παιχνίδι LEGO® Friends Ice-Cream Truck (41715). Έρχεται με μίνι κούκλες LEGO Friends Andrea και Roxy, καθώς και μια χαριτωμένη φιγούρα σκύλου. Τα παιδιά κατασκευάζουν το δροσερό φορτηγό και στη συνέχεια προσποιούνται ότι είναι ο διακομιστής που φτιάχνει νόστιμες παγωμένες λιχουδιές ή παίζουν σε παρέα με φίλους γύρω από το καθιστικό.

Τέλειο δώρο για παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω
Τα σετ παιχνιδιών άνω των 4 ετών έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν παιδικό παιχνίδι στις κατασκευές. Οι νέοι δημιουργούν αυτό το υπέροχο φορτηγό συναρμολογώντας τα τούβλα στη στιβαρή βάση Starter Brick. Το παιχνίδι ξεκινά αμέσως αφού κάθε σακούλα με τούβλα περιέχει έναν χαρακτήρα και μια κατασκευή. Όχι ότι τα παιδιά θα χρειαστούν πολλή βοήθεια για να φτιάξουν το μοντέλο τους – αυτό το σετ παιχνιδιού παγωτού συνοδεύεται από διαδραστικές ψηφιακές οδηγίες κατασκευής. Η δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions επιτρέπει σε κατασκευαστές οποιασδήποτε ηλικίας να μεγεθύνουν, να περιστρέψουν και να προβάλουν το μοντέλο χρησιμοποιώντας την ειδική λειτουργία φαντασμάτων για καθηλωτική διασκέδαση στην κατασκευή.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.