Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO ELSA OLAF TEA PARTY

LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
LEGO ELSA OLAF TEA PARTY
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-058351
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 5702016618105
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 10920
24,95€

LEGO ELSA OLAF TEA PARTY

Αυτό το ευέλικτο παιχνίδι της Disney Frozen για μικρά παιδιά παρέχει έναν κόσμο παιχνιδιού και εκπαιδευτικές δυνατότητες. Παιχνιδιάρικο, οικοδομήσιμο παιχνίδι μάθησης για μικρά παιδιά και παγωμένους θαυμαστές! Ενώ διασκεδάζουν, τα μικρά παιδιά προχωρούν σε βασικά αναπτυξιακά ορόσημα. Σχετίζονται με την Έλσα και τον Όλαφ, οπότε το παιχνίδι ρόλων ενισχύει τη συναισθηματική ανάπτυξη. Μπορούν να παίξουν ρόλο σε μια σειρά σεναρίων, από ένα πάρτι τσαγιού για να κρυφτούν και να αναζητήσουν ανάμεσα στα παγοκρύσταλλα, τα οποία αναπτύσσουν τη δημιουργική και οπτική-χωρική τους επίγνωση. Κάθε κομμάτι είναι εύκολο για τα μικρά χέρια να μαζέψουν και να τοποθετήσουν, έτσι τα παιδιά μπορούν να αναδιατάξουν το σετ για να δημιουργήσουν δικές τους ιστορίες - ιδανικές για φαντασία και εξαιρετικές κινητικές δεξιότητες. LEGO® DUPLO® σετ μίζας και αναπτυξιακά παιχνίδια Αυτά τα γοητευτικά οικοδομήσιμα σετ συνδυάζουν εικονικά θέματα, γνωστές ρυθμίσεις, γνωστούς χαρακτήρες και τούβλα φιλικά προς τα μικρά παιδιά για να τονώσουν την ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας με δημιουργική διασκέδαση. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται από την εκτέλεση απλών σκηνών σε ιστορίες που κάνουν ρόλους, οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν και να μοιραστούν πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά τους.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :2 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.