Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN

LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-058360
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.80kg
  • Barcode: 5702016911121
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 10955
19,95€

LEGO DUPLO ANIMAL TRAIN

Παιχνίδι με παρέλαση ζώων
Υπάρχουν πολλά για τους μικρούς λάτρεις των ζώων να κάνουν με τον ελέφαντα, την τίγρη, την καμηλοπάρδαλη και το panda. Καθώς χτίζουν και ανοικοδομούν, ευθυγραμμίζουν τα καροτσάκια, τοποθετούν ζώα μέσα και έξω από το τρένο και τα συσσωρεύουν το ένα πάνω στο άλλο, αναπτύσσουν εξαιρετικές κινητικές δεξιότητες και εξερευνούν έναν μαγικό κόσμο φανταστικού παιχνιδιού ρόλων. Καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως ο ταλαντωμένος λαιμός της καμηλοπάρδαλης, προσθέτουν επιπλέον χαρά σε αυτό το παιχνιδιάρικο παιχνίδι μάθησης. Χτίζοντας κάρτες, με εικόνες μεγέθους των μοντέλων, επιτρέψτε στα παιδιά να τοποθετούν τα τούβλα πάνω από την εικόνα καθώς χτίζουν. Για ακόμη περισσότερη διασκέδαση, τα παιδιά μπορούν να συνδέσουν το τρένο με άλλα παιχνίδια DUPLO με τροχούς.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :1 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.