Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO DOTS SECRET BOXES

LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
LEGO DOTS SECRET BOXES
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-057942
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.55kg
  • Barcode: 5702016914856
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 41925
16,95€

LEGO DOTS SECRET BOXES

Ξεκλειδώστε τη δημιουργικότητα για παιδιά που αγαπούν τη χειροτεχνία με αυτό το δροσερό κιτ LEGO® DOTS Secret Boxes (41925)! Φτιαγμένο για γρήγορη συναρμολόγηση, αυτό το σετ δίνει σε αγόρια και κορίτσια την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να διακοσμήσουν τα δικά τους κλειδωμένα μυστικά κουτιά με χώρο για τους ειδικούς θησαυρούς τους και να τα επανασχεδιάσουν ξανά και ξανά. Ο κλειστός δίσκος αποθήκευσης με καπάκι κάνει καθαρισμό και ταξινόμηση αεράκι.

Φρέσκος καμβάς
Αυτό το χρήσιμο κιτ διαθέτει ένα εύκολο στη συναρμολόγηση, κλειδωμένο, σε σχήμα βιβλίου κουτί για να κρατάει μυστικά και θησαυρούς με ασφάλεια, ένα μίνι κουτί για να κρατά το κλειδί που διπλασιάζεται ως αφαίρεση πλακιδίων, καθώς και πολλά πλακίδια για να τεντώσει την αυτο-έκφραση των παιδιών δεξιότητες κάνοντας τα κουτιά μοναδικά δικά τους.

Δημιουργική διασκέδαση τέχνης και χειροτεχνίας
Τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν τα κουτιά με όποιον τρόπο θέλουν και μετά να μοιραστούν τα σχέδιά τους με φίλους. Αυτό το ευφάνταστο κιτ παιχνιδιού δημιουργεί ένα απολαυστικό καθημερινό δώρο για αγόρια και κορίτσια.

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.