Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER

LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-057944
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 5702016888355
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 31113
26,95€

LEGO CREATOR RACE CAR TRANSPORTER

Συναρπαστικές αγωνιστικές περιπέτειες περιμένουν νέους κατασκευαστές με το λαμπρό παιχνίδι κατασκευής LEGO® Creator 3in1 Race Car Transporter (31113). Διαθέτει ένα φορτηγό με ένα αποσπώμενο ρυμουλκούμενο που μεταφέρει 2 γρήγορα αυτοκίνητα που μπορούν να ξεφορτωθούν κάτω από μια ράμπα, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαύσουν αγωνιστική δράση.

Διασκεδαστικά παιχνίδια για ευφάνταστο παιχνίδι
Υπάρχουν 3 διαφορετικά εντυπωσιακά μοντέλα για κατασκευή και παιχνίδι σε αυτό το σετ κτιρίων LEGO Creator 3in1. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ένα φορτηγό και ρυμουλκούμενο με 2 αγωνιστικά αυτοκίνητα και, στη συνέχεια, να το ξαναχτίσουν σε φορτηγό γερανού παιχνιδιών και μίνι ρυμουλκό. Ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα 328 τούβλα και τα κομμάτια για να φτιάξουν κάτι εντελώς νέο.

Τα καλύτερα παιχνίδια για δημιουργικό κτίριο
Τα παιχνίδια οικοδόμησης LEGO Creator 3in1 ανοίγουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων με 3 διαφορετικά μοντέλα για δημιουργία σε κάθε κουτί! Οι κατασκευαστές LEGO θα ενθουσιαστούν από όλες τις συναρπαστικές επιλογές που τους προσφέρονται. Το Creator 3in1 εμπνέει φαντασίες των παιδιών και τους κρατά ευτυχισμένους για ώρες με μια μεγάλη συλλογή από σετ, όπως τρομακτικά πλάσματα, γρήγορους πίδακες και λεπτομερή κτίρια.

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.