Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO CREATOR CYBER DRONE

LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
LEGO CREATOR CYBER DRONE
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-057941
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 5702016889208
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 31111
12,95€

LEGO CREATOR CYBER DRONE

Κάντε τα παιδιά να παίζουν περιπέτειες γεμάτες δράση στο διάστημα με αυτό το δροσερό σετ παιχνιδιών LEGO® Creator 3in1 Cyber Drone (31111). Διαθέτει 2 περιστρεφόμενους ρυθμιζόμενους προωθητήρες, ανυψωτικά στην ουρά και πιλοτήριο με ένα ανοιγόμενο παρμπρίζ, εμπνέοντας τα παιδιά να απολαύσουν ώρες διασκέδασης.

Τα καλύτερα δροσερά παιχνίδια για παιδιά
Οι νέοι εξερευνητές του διαστήματος μπορούν να απολαύσουν 3 διαφορετικές εμπειρίες κατασκευής και παιχνιδιού με αυτό το σετ παιχνιδιών LEGO Creator 3in1. Μπορούν να κατασκευάσουν το κυβερνο-drone, και στη συνέχεια να το ξαναχτίσουν σε cyber mech ή cyber scooter. Το σετ παιχνιδιών συνοδεύεται από ένα νέο σχήμα ρομπότ για τον Ιανουάριο του 2021 με διαφανή μπλε κεφαλή, η οποία μπορεί να οδηγήσει καθένα από τα 3 μοντέλα.

Μια καταπληκτική συλλογή σετ 3in1 LEGO
Τα παιχνίδια οικοδόμησης LEGO Creator 3in1 ανοίγουν έναν κόσμο δυνατοτήτων με 3 διαφορετικά μοντέλα για δημιουργία σε κάθε κουτί! Οι κατασκευαστές LEGO θα γοητευτούν καθώς χτίζουν, ξαναχτίζουν και χτίζουν ξανά! Τα σετ δημιουργών 3in1 εμπνέουν φανταστικό παιχνίδι ρόλων με εκπληκτικά μοντέλα για να διαλέξετε, όπως αυτοκίνητα, πλάσματα και παραθαλάσσια σπίτια.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.