Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET

LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-058364
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5702016367775
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 11002
24,95€

LEGO CLASSIC BASIC BRICK SET

Ανακαλύψτε διαχρονική δημιουργική διασκέδαση με αυτό το γοητευτικό βασικό σετ τούβλου LEGO® Classic 11002. Επιλέξτε από μια επιλογή από φωτεινά και πολύχρωμα τούβλα, τροχούς και μάτια LEGO για να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από εμβληματικά μοντέλα LEGO, από έναν ιππότη με άλογο μέχρι ένα δροσερό φορτηγό τέρας. Αυτό το σετ κτιρίων προσφέρει 3 επίπεδα πολυπλοκότητας και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κιτ εκκίνησης για εκκολαπτόμενους κατασκευαστές LEGO. Περιλαμβάνει οδηγίες κατάλληλες για την ηλικία για να βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες κτηρίου, με περαιτέρω οδηγίες οικοδόμησης και έμπνευση διαθέσιμα στο διαδίκτυο.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.