Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ

LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-057905
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.50kg
  • Barcode: 5702016889727
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 60287
19,95€

LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ

Ενισχύστε τη δημιουργικότητα των παιδιών με το παιχνίδι παιχνιδιού LEGO® City Tractor (60287). Αυτό το δροσερό παιχνίδι τρακτέρ διαθέτει πολλά ρεαλιστικά χαρακτηριστικά, όπως μεγάλα πίσω ελαστικά, κάδο φορτωτή με ανατροπή και ανυψωμένη μπούμα. Με μίνι φιγούρες αγρότη και κόρη, φιγούρα κουνελιού, 2 μπάλες σανού και κιβώτιο λαχανικών, η σκηνή είναι έτοιμη για διασκεδαστικές περιπέτειες στο αγρόκτημα.

Μια απόλαυση για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 ετών και άνω
Θα βρείτε εύκολες οδηγίες κατασκευής για αυτό το σετ LEGO στο κουτί. Ή μπορείτε να μεταβείτε στο διαδίκτυο και να κατεβάσετε τις Οδηγίες PLUS, μέρος της εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός κατασκευής, με εκπληκτικά εργαλεία ζουμ και περιστροφής, βοηθά τους εκκολαπτόμενους κατασκευαστές να γίνουν κύριοι κατασκευαστές.

Τα παιχνίδια παιχνιδιού LEGO City Great Vehicles προσφέρουν ρεαλιστικά οχήματα και μηχανήματα μαζί με διασκεδαστικούς χαρακτήρες για να εμπνεύσουν το φανταστικό παιχνίδι ρόλων. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τα αγαπημένα τους χερσαία, αεροπορικά και θαλάσσια οχήματα, αναπτύσσοντας φυσικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση καθώς χτίζουν και παίζουν.

LEGO CITY ΤΡΑΚΤΕΡ
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :5 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :LEGO
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφο