Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-056869
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 2.00kg
  • Barcode: 3032164201037
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 420103
65,95€

SMOBY ΘΡΑΝΙΟ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Με αυτό το γραφείο, το παιδί σας μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και τη δημιουργικότητά του! Θα καθίσει άνετα επειδή το γραφείο είναι εργονομικό και διαθέτει άνετο κάθισμα καθώς και υποπόδιο. Ο ελαφρώς κεκλιμένος και διακοσμημένος πίνακας του έχει μεγάλο χώρο σχεδίασης με IML για γραφή με μαρκαδόρο που σβήνει και 3 περιοχές αποθήκευσης για μολύβια και μαρκαδόρους. Είναι δυνατή η εισαγωγή 2 κυπέλλων βαφής (δεν περιλαμβάνονται). Επίσης, τοποθετείται ένα συρτάρι κάτω από το δίσκο έτσι ώστε το παιδί σας να μπορεί να χρησιμοποιεί και να αποθηκεύει τα αξεσουάρ του! Επίσης έχει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις δημιουργίες του κοντά! Το παιδί σας θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλές δραστηριότητες όπως να σχέδιάσει, να χρωματίσει και να γράψει. Περιέχει 1 μπλοκ από 10 φύλλα χρωματισμού, 1 μαύρο στυλό με δυνατότητα διαγραφής και 1 πανάκι. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Είναι κατασκευασμένο στη Γαλλία.
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.