Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE

ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE
ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE
ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE
ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE
ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-033179
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 8005125203048
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1200-20304
12,95€

ΠΑΖΛ 30 ΜΑΧΙ DOUBLE FUN -MINNIE

Παζλ με 30 κομμάτια, κατασκευασμένο από χαρτόνι υψηλής ποιότητας, επεξεργασμένο και ανθεκτικό. Διαθέτει εικόνες με πλούσια και φωτεινά χρώματα!

Ένα παιχνίδι που βοηθάει στην ανάπτυξη της παρατηρητικότητας και της λογικής σκέψης των παιδιών. Επίσης βοηθά τα παιδιά να αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η λεπτή κινητικότητα, ο συντονισμός χεριού - ματιού και την κατανόηση των συσχετισμών.

Χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός κομματιών: 30
  • Μέγεθος κομματιών: Maxi
  • Διάσταση ολοκληρωμένου παζλ: 64 x 42cm
  • Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

Τα Double Fun Puzzles της Clementoni γίνονται μέτρο για την καταγραφή ημερομηνιών και την ανάρτηση φωτογραφιών από στιγμιότυπα μέσα από την ίδια την ανάπτυξη του παιδιού σας!

Λεπτομέρειες είδους
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :MINNIE

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.