Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

CLEMENTONI MAXI PUZZLE 60 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

CLEMENTONI MAXI PUZZLE 60 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
Web offer -6 %
CLEMENTONI MAXI PUZZLE 60 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-059976
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.90kg
  • Barcode: 8005125264711
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1200-26471
14,95€
15,95€

CLEMENTONI MAXI PUZZLE 60 ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Παιδικό παζλ 60 τεμαχίων, ιδανικό από 5 ετών.

 Πλήρες μέγεθος παζλ: 33,5 x 23,5 cm.

 Ένα ευρύ φάσμα παζλ Supercolor αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά για να τα βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες παρατήρησης, λογική και επιδεξιότητα. 

Προσελκύστε εικόνες σε έντονα και λαμπερά χρώματα, που απεικονίζουν τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν περισσότερο από τα παιδιά, για να διασκεδάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. 

Πάντα ευαίσθητος στο πρόβλημα της οικολογίας, ο Clementoni κάνει εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων υλικών, αποφεύγοντας τη χρήση ρυπογόνων συστατικών.

 Κατασκευασμένο στην Ιταλία

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.