Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-063556
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5010993898442
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F2725
34,95€

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ MONOPOLY LA CASA DE PAPEL

 Συμμαχήστε με την αντίσταση στη νέα, συλλεκτική έκδοση της Monopoly, La Casa de Papel/Money Heist, εμπνευσμένη από τη διάσημη ισπανική σειρά του Netflix! Σε αυτήν την έκδοση του παιχνιδιού Monopoly, οι παίκτες συμμετέχουν οι ίδιοι στη ληστεία! Επιλέξτε έναν χαρακτήρα και χρησιμοποιήστε τη μοναδική του ικανότητα! Μπείτε στην ομάδα του Καθηγητή και επισκεφτείτε τοποθεσίες όπως το Νομισματοκοπείο και η Τράπεζα!

Μπορείτε να ξεφύγετε από την Αστυνομία και να κερδίσετε έχοντας τα περισσότερα μετρητά; Το παιχνίδι Monopoly: Netflix La Casa de Papel/Money Heist Edition είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο για ενήλικες και εφήβους!

Περιλαμβάνονται και ελληνικές οδηγίες.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :18 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.