Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

AS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΩ ΗΛΙΚΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4

AS  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΩ ΗΛΙΚΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4
AS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΩ ΗΛΙΚΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-055528
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 5203068211240
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1040-21124
9,95€

AS ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΧΩ ΗΛΙΚΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΚΤΕΣ 2-4

Το συναρπαστικό παιχνίδι ερωτήσεων Τι είμαι; σε travel έκδοση για να το παίρνεις μαζί σου παντού! Το πιο αστείο και γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων, όπου όλοι γνωρίζουν τι είσαι εκτός από εσένα! Ξεκίνα τις ερωτήσεις για να βρεις τι δείχνει το σκίτσο στο κεφάλι σου. Τρώγομαι; Είμαι ζώο; Μήπως είμαι αντικείμενο; ’σε τη φαντασία σου ελεύθερη και βρες τη σωστή απάντηση! Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Σκέψου έξυπνες ερωτήσεις γιατί μπορεί να είσαι τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι! Το παιχνίδι περιέχει στεφάνια με ειδικές εγκοπές στις οποίες τοποθετείς τις κάρτες με τα σκίτσα, κλεψύδρα για αντίστροφη μέτρηση και μάρκες για την καταμέτρηση των πόντων. Κατάλληλο για 2 έως 4 παίκτες, ηλικίας 8 ετών και άνω.

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.