Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
-11 %
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-062031
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.45kg
  • Barcode: 5203068210625
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1038-21062
7,95€
8,95€

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ

Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής με μαρκαδόρους για μικρά παιδιά.

Το σετ βοηθά τα μικρά παιδιά να μάθουν να ζωγραφίζουν χωρίς να ανησυχούν για ίσιες γραμμές και σχέδια μέσα στα περιθώρια, αφού τα σχέδια αφαιρούνται από το πλαίσιό τους μόλις χρωματιστούν, με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό με τις βήμα-βήμα οδηγίες και χρωματίστε υπέροχα ζωάκια και δεντράκια.

Στη συνέχεια αφαιρέστε τα σχέδιά σας από τα πλαίσιά τους και διακοσμήστε το δωμάτιό σας, ή ακόμα παίξτε με αυτά σαν να είναι αληθινά.

Το σετ εξασφαλίζει διασκέδαση, μάθηση αλλά και δημιουργική απασχόληση μακριά από οθόνες.

Περιέχει 10 προτυπωμένες και προ-κομμένες καρτολίνες με σχέδια, 8 μαρκαδόρους, με ειδική μύτη για μικρά παιδιά και αναλυτικό εικονογραφημένο οδηγό εκμάθησης για την πρώτη επαφή των παιδιών με τους μαρκαδόρους.

H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους.

Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο.

Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού.

Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :2 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.