Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-062027
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.45kg
  • Barcode: 5203068210618
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 1038-21061
8,95€

AS ART ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ

Εκπαιδευτικό σετ ζωγραφικής, ιδανικό για πολύ μικρά παιδιά και για την πρώτη τους επαφή με κηρομπογιές.

Το παιδί μαθαίνει βήμα – βήμα να εκφράζεται μέσα από τη χρήση των κηρομπογιών, απεικονίζοντας όμορφα σχέδια από την καθημερινή ζωή.

Μαθαίνει τα χρώματα, καθώς το σετ περιλαμβάνει 8 διπλές κηρομπογίες σε 16 διαφορετικά χρώματα και πειραματίζεται με αυτά χρωματίζοντας τις προτυπωμένες εικόνες.

Στη συνέχεια μπορεί να ταιριάξει τα αυτοκόλλητα που εικόνων που περιλαμβάνονται με τις αντίστοιχες ζωγραφιές που έχει ολοκληρώσει, αναπτύσσοντας έτσι την αντίληψη και την παρατηρητικότητά του.

Διασκέδαση, μάθηση και δημιουργικός χρόνος μακριά από οθόνες.

Περιέχει 10 προ-τυπωμένες ημι-χρωματισμένες εικόνες, 12 προ-τυπωμένες μη ημι- χρωματισμένες εικόνες, 8 διπλές κηρομπογιές (16 χρώματα), 2 φύλλα με αυτοκόλλητα και αναλυτικό οδηγό εκμάθησης της χρήσης κηρομπογιάς. H AS Art αποτελεί μία εκπαιδευτική σειρά ζωγραφικής για παιδιά 2-10 ετών με πλούσιο περιεχόμενο, ιδανική για να μάθει στο παιδί να ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας ποικιλία τεχνικών όπως κηρομπογιές, νερομπογιές, ξυλομπογιές, χρώματα ακουαρέλας, μαρκαδόρους.

Κάθε ζωγραφικό σετ αποτελεί ένα μελετημένο κιτ εκμάθησης συγκεκριμένης τεχνικής, καθοδηγώντας το παιδί στη δημιουργία των δικών του έργων τέχνης καταρτίζοντας το προσωπικό του καλλιτεχνικό πορτφόλιο.

Μέσα από την ενασχόληση με τα ζωγραφικά σετ της AS Art το παιδί εκφράζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις του, αναπτύσσει τη φαντασία του και μαθαίνει να πλαισιώνει τον προφορικό του λόγο, βιώνοντας στιγμές δημιουργικότητας και πειραματισμού.

Η σειρά χρησιμοποιεί φυσικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :2 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.