Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-064990
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 2000000052052
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 23-0503-05
21,95€

ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ

5 ξύλινες μπαμπούσκες μεγάλου μεγέθους

Ύψος μεγαλύτερης κούκλας: 16 εκ.

Λόγω της χειροποίητης κατασκευής και διακόσμησης οι μπαμπούσκες που θα παραλάβετε είναι πιθανόν να έχουν μικρές διαφορές από τις εικονιζόμενες ή μικρές ατέλειες.

Οι μπαμπούσκες, γνωστές και ως ματριόσκες ή “matryoshka dolls” ή “Ρώσικες κούκλες” είναι ένα σετ από ξύλινες κούκλες που τοποθετούνται η μία μέσα στην άλλη. Το όνομα “matryoshka” ήταν ένα πολύ δημοφιλές γυναικείο όνομα στην επαρχιακή Ρωσία πριν την επανάσταση. Η λατινική ρίζα της λέξης “Matryoshka” είναι “mater”, η οποία σημαίνει “μητέρα”. Η λέξη “μπάμπουσκα” ή “babushka” στη Ρωσική γλώσσα σημαίνει “γιαγιάκα”.

Το πρώτο σετ με μπαμπούσκες κατασκευάστηκε το 1890 από τον Βασίλι Ζβιγιοζντότσκιν (Vasily Zvyozdochkin) σε σχέδιο του Σεργκέι Μαλιούτιν (Sergey Malyutin), ο οποίος επίσης τις ζωγράφισε. Το σετ αποτελούνταν από 8 κούκλες: η εξωτερική κούκλα ήταν ένα κορίτσι με παραδοσιακή φορεσιά που κρατούσε ένα κόκορα. Οι εσωτερικές κούκλες ήταν κορίτσια και ένα αγόρι και η πιο μικρή ήταν ένα μωρό. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Έκθεση του Παρισιού (Exposition Universelle ) το 1900 όπου κέρδισαν το χάλκινο βραβείο. Πολύ σύντομα άρχισαν να φτιάχνονται μπαμπούσκες αρχικά σε άλλα μέρη της Ρωσίας και αργότερα σε όλο τον κόσμο.

Οι μπαμπούσκες θεωρούνται ότι είναι το σύμβολο της μητρότητας και της γονιμότητας.
Λεπτομέρειες είδους
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Διακόσμηση

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.