Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-060591
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 5206051150014
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 15000
10,95€

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το πρώτο μου κινητό με 9 εκπαιδευτικές δραστηριότητες:1) Ήταν ένας γάιδαρος (παιδικό τραγουδάκι).2) Χορός για δύο! (κλασική μουσική)3) Τα τρία γουρουνάκια (παραμύθι)4) Οι 4 εποχές (ποιήματα)5) Πέντε παπάκια μικρά (παιδικό τραγουδάκι)6) Τα 6 μουσικά όργανα (μελωδίες)7) Οι 7 μέρες της εβδομάδας (ποιηματάκια)8) Είναι 8 ... ώρα για ύπνο! (νανούρισμα)9) Τα 9 ζωάκια της φάρμας (και οι ήχοι τους).Ήχοι τηλεφώνου, κάμερας και επιπλέον 3 τραγουδάκια.

- Κατασκευαστής: Ιδέα
- Κατηγορία: Επιτραπέζια Παιχνίδια
- Κωδικός: 15001
- Βάρος συσκευασίας: 250gram.
- Ηλικία: 18+μηνών

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :18 ΜΗΝΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.