Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061327
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.30kg
  • Barcode: 5206051170173
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 17017
34,95€

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΑΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Γεια σου! Είμαι το Φεγγαράκι το λαμπρό! Θα σου κάνω στον ύπνο σου, με μελωδίες, συντροφιά, θα φωτίζω το κρεβατάκι σου, με το φως μου, απαλά!”

Απαλό φωτιστικό δωματίου με νανουρίσματα, παραμύθια, ήχους της φύσης και γλυκές μελωδίες.

Έχει 2 επίπεδα φωτισμού και 3 επίπεδα για τον ήχο. Δυνατότητα Προγραμματισμού: Προγραμματίστε το “Φεγγαράκι μου λαμπρό” να παίζει οποιαδήποτε λειτουργία, με την σειρά που επιθυμείτε.

Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με 7 λειτουργίες για όνειρα γλυκά: 4 Παιδικά τραγουδάκια, Μαργαρίτα, Ο ήλιος, Χρυσάνθεμα, Ηρεμία. 3 Ήχους της Φύσης, Θάλασσα, Δάσος, Ήχοι της Νύχτας. 3 Παραδοσιακά Νανουρίσματα, Κοιμήσου μέρα όμορφη (Θεσσαλία), Έλα ύπνε κοίμησέ το (Πελοπόννησος), Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά (Μακεδονία). 3 Κλασικές Μουσικές – Νανουρίσματα, Twinkle twinkle little star, Chopin – Berceuse, Brahms Lullaby. 3 Ελληνικά Νανουρίσματα, Φύσα αγέρι, Νάνι – νάνι, Κοιμάται το παιδάκι μου. 3 Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, Xmas Tree, Silent Night, Mary’s Little Boy Child.

Ηλικίες: 18+ μηνών.

Περιεχομένα: Ηλεκτρονικό φεγγαράκι, τηλεχειριστήριο, οδηγίες χρήσης. Μπαταρίες:

Για το φεγγαράκι απαιτούνται 3 ΑΑ μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). Για το τηλεχειριστήριο απαιτούνται 2 ΑΑ μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :18 ΜΗΝΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Γι