Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣ

FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣ
FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-054664
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.00kg
  • Barcode: 887961815498
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GJP71
20,95€

FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣ

FISHER PRICE ΤΑΡΑΝΔΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΗΣ

Ο  Τάρανδος,  ο  Μουσικούλης  προσφέρει  διασκεδαστικό  διαδραστικό  παιχνίδι που  μαθαίνει  στο  μωρό  αρίθμηση,  χρώματα  και  πολλά  ακόμα,  με  χαρούμενα  τραγούδια,  φωτάκια  και φράσεις.  Πιέστε  την  κοιλιά  του  για  να  ξεκινήσει  η  εκπαιδευτική  διασκέδαση!  Επίσης,  όταν  αναγνωρίζει  άλλα  ζωάκια  Linkimals™ συγχρονίζεται  μαζί  τους  και  όλα  μαζί  δημιουργούν  μία  μουσική  παράσταση  με  φωτάκια!  (ʼλλα  παιχνίδια  Linkimals™  πωλούνται  ξεχωριστά.)  Εκεί  όπου  η  εκπαίδευση  συναντά  το  παιχνίδι.  Μάθηση:  Τραγούδια  και  φράσεις  μαθαίνουν  στο  μωρό  χρώματα  και  αρίθμηση  από  το  1  ως  το  10!  Αισθήσεις:  Η  φωτεινή  κοιλίτσα,  τα  διασκεδαστικά  τραγούδια,  οι  ήχοι  και  τα  μαλακά  κερατάκια  αναπτύσσουν  την  αίσθηση  της  όρασης,  της  ακοής  και  της  αφής.  Περιέργεια  &  Ανακαλύψεις:  Το  μωρό  σας  ανακαλύπτει  την  έννοια  της  δράσης-αντίδρασης,  καθώς  πιέζει  το  κεφάλι  του  ή  το  κουμπί  στην  κοιλιά  του  για  να  ενεργοποιήσει  τη  μουσική  και  τα  φωτάκια.
 

Λεπτομέρειες είδους
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FISHER PRICE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου
ΜπαταρίεςΟι Μπαταριες Περιλαμβανονται

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.