Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ

FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ
FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ
FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ
FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ
FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-054279
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.20kg
  • Barcode: 887961687149
  • Κωδικός Κατασκευαστή: GFX90 FXB92 FXB90
10,95€

FISHER ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 1 ΕΩΣ 5 ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ

Το μωρό σας θα μάθει τόσα πολλά με τις Εκπαιδευτικές Κάρτες της Fisher-Price®! Με 10 πλευρές για να εξερευνήσει, πολύχρωμες εικόνες με έντονες χρωματικές αντιθέσεις, διαφορετικές υφές και δύο κρίκους, αυτές οι μαλακές εκπαιδευτικές κάρτες θα ενισχύσουν τις αισθήσεις του μωρού! Και καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες για να του παρουσιάσετε αριθμούς, σχήματα και αξιολάτρευτα ζωάκια! Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι. Λεπτή Κινητικότητα: Οι διαφορετικές υφές των καρτών ενθαρρύνουν το μωρό να τις αγγίξει και να τις εξερευνήσει, αναπτύσσοντας έτσι την επιδεξιότητά του. Αισθήσεις: Οι διασκεδαστικές υφές και οι ήχοι αναπτύσσουν την αίσθηση της αφής και της ακοής, ενώ τα φωτεινά χρώματα και οι εικόνες με τις έντονες αντιθέσεις αναπτύσσουν την αίσθηση της όρασης. Μάθηση: Καθώς το μικρό σας γυρίζει τις μαλακές κάρτες, γλυκά ζωάκια τού παρουσιάζουν τους αριθμούς από το 1 ως το 5!
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :0 ΜΗΝΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FISHER PRICE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.