Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-058005
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 20.95kg
  • Barcode: 887961083903
  • Κωδικός Κατασκευαστή: CHM91
199,95€

FISHER PRICE JUMPEROO ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ

Το μωράκι σας θα ανακαλύψει τόσα πολλά σε αυτό το κέντρο δραστηριότητων με ζωάκια και κάθε του κίνηση θα επιβραβευτεί με μουσική, φωτάκια και ήχους! Το περιστρεφόμενο κάθισμα προσφέρει 360° πρόσβαση σε παιχνίδια, δραστηριότητες και ζωάκια, όπως μαλακά μαϊμουδάκια, μπάρα με χάντρες, καθρεφτάκι και άλλα πολλά. Με τρεις ρυθμίσεις ύψους, το παιχνίδι μπορεί να συνεχίσει καθώς μεγαλώνει το παιδί! Εκεί όπου η ανάπτυξη συναντά το παιχνίδι. Κινητικές Ικανότητες: Χοροπηδώντας και ισορροπώντας στα μικρά του πόδια, ενώ, παράλληλα, προσπαθεί να φτάσει όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες, το μωρό αναπτύσσει τις κινητικές του ικανότητες! Αισθήσεις: Τα έντονα χρώματα, τα φωτάκια, οι διαφορετικοί ήχοι και τα υλικά αναπτύσσουν την αίσθηση της όρασης, της ακοής και της αφής. Περιέργεια & Ανακαλύψεις: Το μωρό θα ανακαλύψει τόσα πολλά! Από ζωάκια που 'πετούν' μέχρι το δικό του προσωπάκι στον καθρέφτη! Χρησιμοποιήστε το μόνο σε παιδιά που μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι τους όρθιο χωρίς βοήθεια και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να πηδήσουν έξω από το προϊόν.

  • Πολλές δραστηριότητες γύρω γύρω για να ανακαλύψει το μωρό!
  • Μουσική, φωτάκια και ήχοι επιβραβεύουν και ενθαρρύνουν κάθε πηδηματάκι και κίνηση
  • Προσαρμόζεται εύκολα σε 3 θέσεις ύψους καθώς, μεγαλώνει το μωρό
  • Πολύχρωμα παιχνίδια και ζωάκια, όπως κύλινδρος-λιονταράκι, κροκοδειλάκι με ήχους, πεταλούδα οδοντοφυΐας, ελεφαντάκι και ιπποπόταμος, χρωματιστά φωτάκια, καθρεφτάκι και άλλα
  • Ύφασμα καθίσματος που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο ρούχων

Απαιτούνται 3 αλκαλικές μπαταρίες AA.
Μέγιστο βάρος: 11,3 κιλά & μέγιστού ύψος: 81 εκ.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :1 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ήρωας ή brandname :FISHER PRICE
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Εκπαιδευση του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.