Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ

ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ
ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-065608
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
  • Barcode: 000772104944
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 0494
25,95€

ΣΕΤ ΞΥΛΙΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ

Δώστε στους μικρούς οικοδόμους τα εργαλεία που χρειάζονται για πραγματικά εποικοδομητικό παιχνίδι! 
Αυτό το σετ 24 τεμαχίων περιλαμβάνει ξύλινα καρφιά, βίδες, παξιμάδια και μπουλόνια για ώρες δημιουργικής διασκέδασης που βοηθά επίσης να «χτίσετε» σημαντικές κινητικές δεξιότητες. 
Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα λατρέψουν να χρησιμοποιούν το σφυρί, το κλειδί και το κατσαβίδι για να κατασκευάσουν τα έργα τους και στη συνέχεια να συσκευάζουν όλο τον εξοπλισμό τους στη στιβαρή εργαλειοθήκη με τη λαβή. 
Το παιχνίδι προσποίησης με τα προϊόντα Melissa & Doug βοηθά στην ενθάρρυνση του ευφάνταστου, δημιουργικού και ανεξάρτητου παιχνιδιού.
 Αυτό το σετ εργαλείων σε μέγεθος παιδιού βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν πρακτικές λεπτές κινητικές δεξιότητες και να βελτιώσουν τη χειρωνακτική επιδεξιότητα και τον συντονισμό χεριού-ματιού. 
Τα παιδιά μπορούν επίσης να αναπτύξουν την αναγνώριση χρώματος, σχήματος και γραμμάτων, καθώς και δεξιότητες μέτρησης.
Το κιτ εργαλείων Take-Along είναι ένα υπέροχο δώρο για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών. 

Ηλικία: 36 μηνών - 5 ετών
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.