Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON

NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON
NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-062711
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.30kg
  • Barcode: 5010993949038
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F4417/F4423
10,95€

NERF ΟΠΛΟ ELITE II MINECRAFT ENDER DRAGON

Nerf Minecraft Mini Blaster Ender Dragon

Απολαύστε τη μεγάλη διασκέδαση με αυτό το μίνι εκτοξευτή βελών Nerf MicroShots Minecraft Ender Dragon που αιχμαλωτίζει την εμφάνιση του δράκου από τα βιντεοπαιχνίδια Minecraft!

Το συμπαγές μέγεθος το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και διασκέδαση για όλες τις μάχες Nerf σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αυτός ο εκτοξευτής Nerf MicroShots Minecraft με μία βολή εκτοξεύει 1 βέλος κάθε φορά και είναι γρήγορος και εύκολος στη χρήση.

Τοποθετήστε 1 βέλος στο μπροστινό μέρος του εκτοξευτήρα, τραβήξτε προς τα κάτω τη λαβή ασταρώματος και πατήστε το κουμπί για να πυροδοτηθεί.

Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις συλλογές Nerf και Minecraft και το τέλειο δώρο για τους θαυμαστές του Minecraft και τους παίκτες Nerf!

Περιλαμβάνει 2 επίσημα βελάκια αφρού Nerf Elite που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για απόδοση και ποιότητα.

Συνιστώνται γυαλιά (δεν περιλαμβάνονται). Δεν απαιτούνται μπαταρίες.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :NERF
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.