Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6

NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-057586
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.80kg
  • Barcode: 5010993725038
  • Κωδικός Κατασκευαστή: E9485
17,95€

NERF ELITE 2,0 COMMANDER RD 6

Εξοπλιστείτε για τη μάχη με τους εκτοξευτές Nerf Elite 2.0 οι οποίοι διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες εξατομίκευσης για να μπορείτε να τους αναβαθμίζετε και να κερδίζετε το πλεονέκτημα στους αγώνες Nerf. Φτιάξτε το οπλοστάσιό σας με τους εκτοξευτές Elite 2.0 για να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική σας στο παιχνίδι και να έχετε κορυφαίες επιδόσεις και ευελιξία σε κάθε αποστολή και μάχη! Ο εκτοξευτής Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 διαθέτει 3 στρατηγικούς οδηγούς, ένα σημείο σύνδεσης κάννης και ένα σημείο σύνδεσης κοντακίου για να εξατομικεύετε τον εκτοξευτή σε κάθε παιχνίδι Nerf. Ο εκτοξευτής διαθέτει έναν περιστρεφόμενο μύλο για 6 βελάκια για να ρίχνετε πολλαπλά βελάκια πριν ξαναγεμίσετε. Εκτοξεύστε 1 βελάκι τη φορά ή και τα 6 βελάκια γρήγορα με τη λειτουργία ταχείας εκτόξευσης. Δεν περιλαμβάνεται επέκταση κάννης και κοντάκι. Περιλαμβάνονται 12 επίσημα βελάκια Nerf, αρκετά για να γεμίσετε πλήρως τον μύλο, και 6 βελάκια ακόμα για να ξαναγεμίζετε γρήγορα. Εκτοξεύει τα βελάκια σε απόσταση έως και 27 μέτρα
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :8 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :NERF
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.

Ετικέτες: nerf , elite , 2 , 0 , commander