Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP

SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP
SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP
SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP
SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP
SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός e-tza: 1-061298
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.90kg
  • Barcode: 4006874054039
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 5403
39,95€

SIKU ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ CONTAINER SHIP

Το νέο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων επεκτείνει τον κόσμο του παιχνιδιού με θέμα τα λιμάνια.
 Οι ωκεάνιοι γίγαντες διασχίζουν τους ωκεανούς του κόσμου και μεταφέρουν με ασφάλεια το φορτίο στο λιμάνι προορισμού στο SIKUWORLD. Τ
ο πλωτό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι χρησιμοποιώντας τα δύο μηχανικά βαρούλκα άγκυρας.
 Ακριβώς όπως τα τεράστια πρωτότυπα, οι δύο αποθήκες στο αμπάρι του πλοίου μπορούν να φορτωθούν με χύμα υλικό (κοκκία ή άμμο) ή με τα δύο κοντέινερ.
 Αλλά επιπλέον, αυτοκίνητα και φορτηγά μπορούν επίσης να μεταφερθούν στο κατάστρωμα του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.
Για αυτό, τα οχήματα μπορούν να εισέλθουν στις δύο αποθήκες μέσω της πρύμνης. 
Τα δοχεία μπορούν να μετακινηθούν προς τα πάνω ή προς τα κάτω χρησιμοποιώντας τον περιστρεφόμενο γερανό και το κινητό τρόλεϊ, το οποίο διαθέτει ειδική λαβή.
 Φυσικά, αυτά ταιριάζουν με τα ημιρυμουλκούμενα κλίμακας 1:50 της SIKU που περιμένουν στην προκυμαία.
Το παρεχόμενο φτυάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκφόρτωση.

Διαστάσεις συσκευασίας: 404x168x225 χιλ.
Τα προϊόντα της Siku είναι σχεδιασμένα να αντέξουν σε "σκληρή χρήση" για μια ζωή ή και δύο! Τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι κι όταν μεγαλώσουν τα χαρίζουν στα δικά τους παιδιά. Παιχνίδι για γενιές.

Τα προϊόντα της Siku έχουν την ακρίβεια και λεπτομέρεια που απαιτεί ένα συλλέκτης μινιατούρων, γι αυτό έχουν χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ένα κόσμημα για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και το σαλόνι σας.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.