Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT

HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
HOT WHEELS TRACK BUILDER STUNT
 • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
 • Κωδικός e-tza: 1-061400
 • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.60kg
 • Barcode: 887961836745
 • Κωδικός Κατασκευαστή: GLC89
15,95€

Τα σετ Hot Wheels® Track Builder Bασικά Εξαρτήματα Πίστας περιλαμβάνουν όσα χρειάζονται τα παιδιά για να φτιάξουν τις δικές τους επικές πίστες με σούπερ κόλπα και συναρπαστικά άλματα! Τα παιδιά μπορούν να σχεδιάσουν την πρώτη τους πίστα, να επεκτείνουν τις υπάρχουσες πίστες τους, να τρέξουν μέσα από τις περίπλοκες καμπύλες και να κάνουν ακροβατικά. Κάθε σετ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την κατασκευή πίστας για άλματα, κόλπα και αγώνες. Περιλαμβάνεται ένα αυτοκινητάκι Hot Wheels® σε κλίμακα 1:64. Το καθένα πωλείται ξεχωριστά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Τα χρώματα και τα σχέδια μπορεί να διαφέρουν.​

 • Τα σετ με τα Bασικά Εξαρτήματα Πίστας της σειράς Hot Wheels® Track Builder δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να κατασκευάσουν μία απίθανη πίστα δικού τους σχεδιασμού και να εκτοξεύσουν το αυτοκινητάκι τους κάνοντας συναρπαστικά κόλπα.
 • Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κομμάτια για να φτιάξουν τη δική τους επική πίστα για σούπερ άλματα.
 • Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν και να ξαναφτιάξουν οποιαδήποτε πίστα μπορούν να ονειρευτούν με τα σετ Hot Wheels® Track Builder (το καθένα πωλείται ξεχωριστά).
 • Κάθε σετ ανοίγει την πόρτα σε επικούς αγώνες με αυτοκινητάκια!​ Αυτά τα σετ Hot Wheels® Track Builder παρέχουν στα παιδιά τα βασικά εξαρτήματα για να δημιουργήσουν τη δική τους πίστα αγώνων για κόλπα, συγκρούσεις και πολλά άλλα!​
 • Το κάθε σετ μπορεί να συνδεθεί με άλλα σετ (πωλούνται χωριστά) για την επέκταση μιας υπάρχουσας κατασκευής ή ως βάση για μια ολοκαίνουργια κατασκευή.
 • Κάθε σετ της συλλογής περιλαμβάνει 1 αυτοκινητάκι Hot Wheels®, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σετ παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών ή για τα παιδιά όλων των ηλικιών που τους αρέσουν να κατασκευάζουν μεγάλες πίστες.
 • Ηλικία: 6+

 

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :6 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.