Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ

HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ
HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ
-2 %
HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ
HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ
HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-063388
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 3.19kg
  • Barcode: 194735028955
  • Κωδικός Κατασκευαστή: HDP05
46,99€
47,95€

HOT WHEELS MEGA ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΡΩΜΟΚΕΡΑΥΝΩΝ

Ζήστε τις περιπέτειες του Hot Wheels™ City Mega Car Wash με δεξαμενές ζεστού και παγωμένου νερού που ενεργοποιούν λειτουργίες αλλαγής χρώματος σε ένα εκπληκτικό σετ παιχνιδιού

• Το σετ συνοδεύεται από 1 αυτοκίνητο Hot Wheels® Color Shifters™ που αλλάζει χρώμα σε παγωμένο νερό και μετά αλλάζει ξανά σε ζεστό νερό.

Είναι σαν να παίρνεις 2 αυτοκίνητα σε 1!

• Τα παιδιά ψεκάζουν το Color Shifters™ αυτοκίνητό τους με παγωμένο νερό από το μπλε ντεπόζιτο για να αποκαλύψουν ένα σχέδιο και μετά ψεκάζουν ξανά με ζεστό νερό από το κόκκινο δοχείο για να το αλλάξουν ξανά.
Σταθμεύστε 3 οχήματα Color Shifters™ στις μεσαίες θέσεις στάθμευσης και αλλάξτε τα deco 3 επιπλέον αυτοκινήτων ταυτόχρονα! (Τα πρόσθετα οχήματα πωλούνται χωριστά.)

• Ένας δίσκος που βρίσκεται στη βάση του σετ πιάνει περίσσεια νερού καθώς τα οχήματα κινούνται μέσα από το πλυντήριο για άνετο παιχνίδι χωρίς διαρροές.

• Το σετ διαθέτει πολλές λειτουργίες αναπαραγωγής πίστας που δεν απαιτούν νερό, όπως κινούμενες πύλες, ρολό αφρού και ρυθμιζόμενο σωλήνα αερίου.

• Το Hot Wheels™ City Mega Car Wash είναι ένα υπέροχο δώρο για παιδιά 4 ετών και άνω και συνδέεται με άλλα σετ και πίστες Hot Wheels® ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν ένα αστικό τοπίο με το δικό τους σχέδιο.

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους και του όγκου των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.50 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.50 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.