Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO

CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO
CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO
CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO
CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO
CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO
 • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
 • Κωδικός e-tza: 1-063735
 • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 0.40kg
 • Barcode: 194735036783
 • Κωδικός Κατασκευαστή: DXV90/HFB33
13,95€

CARS ΟΧΗΜΑΤΑ DELUXE OVERSIZED MARCO

 • ​Ψυχαγωγία και Χιούμορ
 • ​Αυθεντική Δράση
 • Μεγαλύτερο Μέγεθος
 • ​Οι ταινίες Disney•Pixar Cars διασκεδάζουν τα παιδιά. Οι αστείες περιπέτειες των αυτοκινήτων αναδεικνύουν τις έννοιες της ομαδικότητας, της φιλίας και του θάρρους και εμπνέουν τους μικρούς θεατές να τολμήσουν!
 • Μία συλλογή από αυτοκίνητα σε μεγάλο μέγεθος για να ζήσουν ξανά τα παιδιά σκηνές δράσης από την ταινία. Κάθε παιχνίδι είναι προσεχτικά κατασκευασμένο και εμπνευσμένο από τους πιο συναρπαστικούς ήρωες, κόντρες και κόλπα από την ταινία!
 • Το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο και συναρπαστικό αφού τα παιδιά πιάνουν καλύτερα τα μεγάλα οχήματα. Κάθε πολύχρωμο αυτοκίνητο έχει μοναδικές λεπτομέρειες και είναι σε κλίμακα 1:55!
Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :3 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :CARS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Ψυχαγωγια του παιδιου

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.