Κεντρικό Μενού
Το Καλαθι σας

STAR WARS THE CHILD ANIMATRONIC EDITION

STAR WARS THE CHILD ANIMATRONIC EDITION
STAR WARS THE CHILD ANIMATRONIC EDITION
  • Διαθεσιμότητα: Πολύ χαμηλή διαθεσημότητα - Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
  • Κωδικός e-tza: 1-057506
  • Βάρος πραγματικό ή Ογκομετρικό: 1.50kg
  • Barcode: 5010993762163
  • Κωδικός Κατασκευαστή: F1119
69,95€

STAR WARS THE CHILD ANIMATRONIC EDITION

Μπορεί να μοιάζει με "Baby Yoda", αλλά αυτό το αξιαγάπητο πλάσμα ονομάζεται The Child - και τώρα μπορείτε να γίνετε προστάτης του με αυτό το animatronic παιχνίδι από το Star Wars . Το άγγιγμα του κεφαλιού The Child Animatronic Edition ενεργοποιεί πάνω από 25 συνδυασμούς ήχου και κίνησης, συμπεριλαμβανομένων χαρούμενων και ενθουσιασμένων ήχων, κουδουνίσματα, και πολλά άλλα, όλα ενώ το κεφάλι της φιγούρας κινείται πάνω-κάτω, τα αυτιά κινούνται μπρος-πίσω, και τα μάτια ανοίγουν και κλείνουν. Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να προσποιηθούν ότι εκμεταλλεύονται τη δύναμη του καθώς το παιχνίδι  κλείνει τα μάτια του, σηκώνει το χέρι του και αναστενάζει σαν να ασκεί μεγάλη ενέργεια

Περιλαμβάνει: φιγούρα και Μανταλόρια μενταγιόν.

  • Αγγίξτε το πάνω μέρος του κεφαλιού The Child Animatronic Edition για να ενεργοποιήσετε τα ηχητικά εφέ εμπνευσμένα από το The Mandalorian 
  • Διαθέτει μηχανοκίνητες κινήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας κεφαλής που κινείται πάνω-κάτω, αυτιά που κινούνται μπρος-πίσω, μάτια που ανοίγουν και κλείνουν και πολλά άλλα
  • Μέγεθος: 7,2 "

Ηλικίες 4 ετών και άνω

Λεπτομέρειες είδους
Κατάλληλο για ηλικία από :4 ΕΤΩΝ
Προϊόν για φύλο :ΑΓΟΡΙ
Ήρωας ή brandname :STAR WARS
Παιχνίδι κατάλληλο για την :Διακόσμηση

Προσοχή

Αν το προϊόν που επιλέξατε έχει σχέδια παρακαλώ προσδιορίστε το σχέδιο που επιθυμείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας, Διαφορετικά η επιλογή θα γίνει τυχαία.

Χρώματα, σχέδια και φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν από τα διαθέσιμα αποθέματα. Η περιγραφή του είδους μπορεί να αφορά ένα σχέδιο συγκεκριμένο αλλά και σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεικτική της σειράς και δεν είναι δεσμευτική. 

Στα είδη που περιλαμβάνονται οι μπαταρίες είναι καθαρά για λόγους επίδειξης και όχι κανονικής λειτουργίας ή χρήσης. Οι μπαταρίες θα πρέπει να αντικαθίστανται με καινούργιες από τον πελάτη για την πλήρη λειτουργία του προϊόντος. Το κατάστημα δεν έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει με νέες μπαταρίες σε περίπτωση που είναι ξελιγωμένες ή πολύ αδύναμες οι δοκιμαστικές.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με εταιρία ταχυμεταφοράς και το κόστος είναι ανάλογο του βάρους των ειδών για οποιαδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας.

Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2.00 ευρώ. 

Για παραγγελία αξίας άνω των 100 ευρώ η πληρωμή είναι υποχρεωτικά μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια αποστολής είναι από 1-5 μέρες ανάλογα με την περιοχή και την διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων.

Το κόστος ορίζεται για προϊόντα έως 3 κιλά (Ογκομετρικό βάρος) στην τιμή των 3.00 ευρώ και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Η τιμή αυτή αφορά την βασική μεταφορά και επιλογή της courier από εμάς.

Τα δωρεάν μεταφορικά, αν υπάρχουν, αφορούν αποστολές έως 3 κιλά.

Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής περιλαμβάνει και ΦΠΑ 24%

Αν το βάρος ή o όγκος των επιλεγμένων προϊόντων είναι μεγάλο τότε η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και ύστερα από επικοινωνία ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες χρέωσης και αποστολής.